Hopp til innhold

Gulvbehandling

For å bevare gulvets kvalitet, er det viktig med skikkelig vedlikehold som er tilpasset gulvbelegget. Ulike gulvmaterialer krever forskjellige kjemikalier og behandlinger. Med jevnlige overflatebehandlinger utført av profesjonelle, sørger man for en forlenget levealder av gulvet. Vi behandler alle typer gulv, og har god erfaring med hvilke produkter som bør brukes til de ulike materialene.

Enklere renhold etter boning


Oppskuring og boning av gulv revitalisere underlaget og hjelper til med å holde det rent i lang tid etter behandlingen. Boning sørger for å tette igjen de små porene i belegget og gjør rengjøringen mye lettere i ettertid. En god indikasjon på at det er på tide å bone gulvet, er når det begynner å bli trått å vaske med mopper. La det ikke gå for lang tid uten behandling da det kan bli vanskelig å få tilbake glansen.

Blanke gulv til kunder på Østlandet


Vi tilbyr våre bedriftskunder faste avtaler for boning og behandling av alle typer gulv i Akershus og Oslo. Sammen kan vi bli enige om hvor ofte vi skal behandlet gulvet. Vi anbefaler å bone et gulv 1 til 2 ganger i året.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud og befaring.

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter