Hopp til innhold

Brakkevask og byggvask

Å legge til rette for økt trivsel og rent inneklima for de ansatte, er en god investering både for de som jobber på byggeplassen og for din bedrift. Vi jobber effektivt og grundig og sørger for å redusere støv og holde arbeidsplassen ren og ryddig.

Skreddersydde renholdspakker


Vi utfører vasking etter ønske fra kunden, og intervallene velger dere. Vi kan hjelpe til med rydding, klargjøring av brakker ved levering, boning og montering av brakker. Tilbyr brakkevask og byggrenhold både for nybygg og under og etter rehabilitering av bygg.

Vedlikeholdsavtale og vaktmestertjeneste


Dersom du ønsker det kan du få en egen vaktmester som er tilgjengelig på kort varsel og kan komme på faste vedlikeholdsoppdrag. Dette er den beste måten å sørge for at brakkene er i god stand og kan fortsette å være funksjonell i lang tid.

Leveranse av forbruksmateriell


I tillegg leverer vi gjerne papir, søppelposer, såpe, matter, søppelstativ osv. Vi har også ved flere anledninger vært ansvarlige for tilstelninger for de ansatte ved rigget, som f.eks grillfester.

Les mer om mulighetene for levering av forbruksmateriell her.

Ved byggvask er vårt kjennetegn fleksibilitet og nøyaktighet. Du kan ringe oss dagen før, og vi stiller opp med fullt mannskap! Det er veldig viktig å gjøre en nøyaktig jobb, hvor all støvet vaskes bort.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende pristilbud.

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter